Цъкни и Прочети Хороскопа Си За Новата 2018 Година


Риби
Ако в предишните години Рибите са търсели успех, то сега ще бъдат насочени към активна работа. Защото стопанинът на 2018 година, Жълтото Куче, обича трудолюбивите и упорити личности. Родените под Водната стихия Риби, могат да постигнат много, ако спрат да плуват по течението. Хороскопът за 2018 година съветва Рибите още от 16 февруари да се сприятелят с Кучето, за да постигнат успех, по-бързо от конкурентите. Още повече, че имат талант, а съществуват и предпоставки.

Хороскопът продължава надолу, но, ако нямате време, цъкнете ТУК за аудио версия.

Хороскопът за 2018 година обещава за Рибите перспективна работа с творчески елементи. Рибите ще се хвърлят с главата напред в тези сфери на дейност, които са им по душа. От тях може да се получат страхотни литературоведи, художници и актьори. Нищо чудно, нали Рибите са покровителствани от Нептун, който придава вдъхновение, ентусиазъм и помага за развитието на способностите в изкуството.

През март 2018 година Рибите ще успеят да се изявят в рекламния бизнес. За тях ще разберат някои известни и влиятелни личности. Благодарение на подкрепата на Земното Куче, Рибите ще успеят да намерят допълнителни доходи в интернет, да пишат статии и да се прославят в целия свят. През април и май Рибите ще станат едни то най-състоятелните хора на планетата. Хороскопът за 2018 година предсказва на Рибите море от покровители и обожатели. Личният живот ще заискри с ярки цветове, дарявайки романтика и страстни пориви.

Хороскопът за 2018 година за Риби препоръчва на тези, които имат семейство, да сне е отдават на флиртове и да не търсят извънбрачни връзки. Най-добре е да изгладят отношенията със съпруга/та, по-често подарявайте цветя и организирайте вечеря на свещи. С роднини, Рибите ще имат чудесни отношения, ако не се взимат под внимание дребните спорове на битова и жилищна основа. Лятото на 2018 година Кучето ще ви помогне да решите домашните и юридическите си проблеми. Още през септември Рибите ще могат да се преместят в по-просторен дом. Вземете в ръце всички дизайнерски и ремонтни въпроси.

Хороскопът за 2018 година не съветва самотните Риби да „въртят“ любов едновременно с няколко ухажора. Защото по този начин вие самите ще се объркате. По природа Жълтото Куче е вярно и препоръчва на Рибите да направят избор за любовта на човек, който им е близък по дух и по интереси. Тогава е вероятно да помислят и за сватба през 2018 година, и за раждането на потомство.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Рибите успех в работата през есенния период. Вие ще успеете да изградите делови връзка така бързо, че още в края на ноември да преумножите капитала си. Но Рибите не трябва да се лакомят за милиони. През 2018 година бъдете доволни от това, което имате, тогава ще запазите финансите си и няма да изпаднете в криза. Талантливите Риби ще бъдат забелязани и във висшите кръгове, което ще им даде повече увереност и ще им помогне да разширят хоризонтите си.

Хороскопът за 2018 година съветва Рибите да се замислят сериозно за отпуска през декември. Ако решите да го прекарате у дома си, в родния си град, то ходете често на ледената пързалка да покарате зимни кънки и се разхождайте в парка. Макар, че Кучето няма да бъде против, Рибите да купят билети и да се отправят към топли, екзотични страни. Такава почивка през зимата е особено приятна. За работата няма да има поводи да се ядосвате, конкурентите ще се предадат.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Рибите много нови и интересни срещи. Вие ще бъдете общителни и инициативни във всичко, с което се заемете. Ергените ще започнат любовен роман в службата, който ще се окаже продължителен и страстен. Кучето дори няма да се учуди, ако Рибите през 2018 година встъпят в брак със своя началник. Във финансов план всичко ще бъде превъзходно, затова правете бюджета и организирайте грандиозен шопинг.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Рибите дребни проблеми в колектива и при общуването с ръководството. Но тук те сами са си виновни, защото не са могли да замълчат, когато е било нужно, и са се „покрили“, когато е имало нужда да помогнат. Семейните раздори могат да разклатят нервната система на Рибите и да прекратят отношенията със съпруга/та. Затова пък, самотните ще срещнат своята втора половинка и дори няма да си спомнят за предишните си връзки.

Хороскопът за Риби за 2018 година на Кучето предсказва многобройни жалби относно наследство и решаване на проблеми на възрастни роднини. Но Рибите няма да могат да откажат помощ на близките си хора. Кучето ще бъде на ваша страна, във всичко, затова не робувайте и не се стремете да доказвате своето мнение. Възможен е финансов доход от човек, който отдавна не е равнодушен към Рибите. Богатият покровител ще стане истински приятел, а също и ще помогне да направят главозамайваща кариера. През декември 2018 година за Рибите са предвидени много изненади, затова не трябва да губят вяра в собствените си сили и таланти.

Любовен хороскоп за 2018 година за Риби
Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Рибите много ярки срещи и доста красиви романи за периода февруари – юли. Важно е да не бързате с изводите си за новия/та избраник/ца. Рибите са длъжни да се вслушват не само в гласа на сърцето, но и на разума. Защото на тях им е присъщо да витаят в облаците и да идеализират партньора. В някои двойки, през 2018 година, често ще възникват конфликти и претенции по адрес на съпруга/та. Старайте се да не докарвате нещата до развод и делене на имущество.

Хороскопът за 2018 година на Жълтото Куче съветва Рибите заедно със съпруга/та да започнат някакво общо дело. Семейният бизнес може не само да подобри отношенията, да придаде увереност в бъдещето, но и да увеличи бюджета. За Рибите е важно точно да знаят кой и какво точно изисква от тях. Кучето препоръчва да предявявате по-малко претенции към любимия човек. Иначе скандалите и раздялата са неизбежни.

Хороскопът за 2018 година подсказва на Рибите, че дори и незначителна романтична среща може да прерасне в трайни отношения. А някои от Рибите могат да разберат доста нови и малко приятни детайли за своя/та избраник/ца. Самотните Риби през 2018 година могат да срещнат своята съдба по време на пътуване, затова не трябва да се ограничавате да пътувате и да правите запознанства. Много ще възстановят отношенията с любим човек, с когото са се разделили в годината на Червения Петел.

Семеен хороскоп за 2018 година за Риби
Хороскопът за 2018 година съветва Рибите да пазят любовта и да ценят семейството. Ако проявявате нежност и бъдете отстъпчиви, то отношенията ще станат още по-устойчиви и искрени По-малко отклонявайте погледа си „в страни“, за да не навредите на семейството и на самите себе си.

С роднините си, през 2018 година, Рибите също трябва да бъдат сдържани и грижовни. Разбира се, че вашият дом е вашата крепост, но никога не пречи да се посъветвате с близките си хора. И още нещо, канете ги по-често на гости. Земното Куче ще се постарае да направи всичко, така, че Рибите да запазят семейството си и топлите отношения с домашните. Общи интереси и възгледи за живота – ето към това трябва да се стремите.

Семейният хороскоп за Риби за 2018 година предсказва приятелска и спокойна атмосфера у дома. Вие сами ще положите всички усилия, за да добавите в обстановката позитивизъм, слънце и веселие. Жълтото Куче препоръчва на Рибите да се подготвят за среща с детенце, което ще се появи на бял свят в края на 2018 година. Но не трябва да се лишавате от дребните радости и удоволствия. А, ако се появи възможност да пътешествате, не се отказвайте от нея. Между другото, Кучето ще подари семеен автомобил на Рибите.

Хороскопът за 2018 година за Риби препоръчва да избягвате споровете и конфликтите в семейството. Защото от вашата мъдрост и търпение ще зависи много. Ако избухне скандал, старайте се първи да търсите помирение. В средата на 2018 година при Рибите могат внезапно да пристигнат роднини от далече. Действително се гответе за среща.

Здравен хороскоп за 2018 година за Риби
Здравният хороскоп за 2018 година съветва Рибите да се наспиват нощем и да спазват щадяща диета. И едното, и другото ще се отрази благоприятно на общото им здраве и настроение. Кучето настоятелно препоръчва, Рибите да оставят пушенето.

През 2018 година не ви застрашават инфекции, простуди и депресии. Дори няма да се сетите какво е това. Жълтото Куче ще пази вашето здраве, но не забравяйте да провеждате закалителни процедури и да спазвате хранителен режим. Ако усетите, че сте качили килограми, бързо влизайте в спортната зала или в плувния басейн. Ако Рибите намалят употребата на сладко и тестено, то бързо ще се отърват от излишните килограми.

Хороскопът за 2018 година на Кучето, препоръчва Рибите да намалят физическите натоварвания. Пожалете гръбначния си стълб. В годината на Земното Куче особено полезни за Рибите ще бъдат заниманията с йога, медитация, масаж и дихателни упражнения. Слушайте често класическа музика, запишете се на танци и се отпускайте. Изгонете от себе си мрачните мисли, те имат свойството да се материализират.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Рибите обостряне на някои хронични заболявания. Затова трябва често да правите изследвания при личния си лекар. Не е нужно да се страхувате от болници, защото в противен случай, точно в средата на лятото ще попадне в там. Ако Рибите се хранят с мярка, изключат интимните съблазни и започнат да тичат сутрин, то Кучето няма да позволи дори да кихнат.

Кариерен и финансов хороскоп за 2018 година за Риби
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва за Рибите отлично финансово положение. Ако осъществите творческите планове в живота, то вие ще получите приличен хонорар за своите проекти. През 2018 година съществува възможност да изградите топли отношения с шефа и колегите. Особено, ако Рибите имат намерение да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Само не се включвайте в авантюри и не рискувайте спестяванията си, тогава ще запазите материалните ценности до края на 2018 година.

Хороскопът за 2018 година обещава на Рибите финансови разходи, свързани със семейството и битови ангажименти. Но, ако вие се трудите, заедно със съпруга/та, то лесно ще се отървете от кризисната ситуация. През 2018 година Рибите трябва да бъдат практични в придобивките и да изключат покупката на скъпи вещи за интериора. Но, ако вие намерите допълнителна работа, то можете да си позволите всичко, което душата ви иска.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Рибите успех в личния бизнес и значителни доходи през пролетта и лятото. Възможно е да отворите магазин, кафе или някакъв бизнес зад граница. Тогава, в годината на Кучето, можете без страхове от банкрут, да си купите дом, автомобил и дори вила на морето.

Ако харесвате това, което правим, присъединете се към нашта страница.

Подобни Публикации