Цъкни и Прочети Хороскопа Си За Новата 2018 Година


Козирог
Сдържаните и сериозни Козирози се проявиха достойно в годината на Червения Петел, за което бяха възнаградени по заслуги. Жълтото Куче ще започне да управлява света на 16 февруари, затова хороскопът за 2018 година съветва Козирозите отрано да се подготвят за срещата си с добродушното животно. Кучето ще забележи очарованието и упоритостта на Козирозите и още през пролетта ще им помогне да завършат успешно всичко, което не са успели да реализират в началото на годината.

Хороскопът продължава надолу, но, ако нямате време, цъкнете ТУК за аудио версия.

Хороскопът за 2018 година обещава на Козирозите кариерен ръст, а също и похвала от началството за свършената работа. Кучето ще се гордее с вас, затова през март и април няма да ви остави без почести и парично възнаграждение. Дори дребните неприятности в службата няма да могат да изкарат от равновесие Козирозите. За да преумножите капитала си в годината на Земното Куче са ви нужни усърдие и разбиране. Важно е да не се страхувате да проявявате способностите си през 2018 година, във всички сфери на живота.

Хороскопът за 2018 година, за Козирог, до края на пролетта предсказва изгодни сделки и договори, а също и нови партньорски отношения. Успехът в работата ще бъде зашеметяващ, което ще придаде оптимизъм на Козирозите. Кучето лично ще ви заведе в моден бутик и ще ви помогне да изберете солиден, делови костюм, фирмен часовник, портфейл и вратовръзка. Козирозите не трябва да използват цялото време за дела, защото трябва да организират и личния си живот. В семейството на Козирозите, през 2018 година се очаква пристигане на далечен роднина, наследствени и битови проблеми. Близките хора ще ви помогнат да решите ежедневните проблеми, да направите ремонт и да поработите активно в градината.

Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на самотните представители на знака Козирог да се огледат в страни. Има всички шансове да срещнете „своя“ човек, предназначен ви от съдбата. Между другото, ако Козирозите имат желание да направят предложение за брак на избраника/цата, то ще бъде добре да го направят през май 2018 година. В началото на лятото, Кучето ще ви подскаже от къде е най-добре да купите всичко за сватбата и кого да поканите за водещ на тържеството. Но само, ако Козирозите бъдат решителни и чувствителни, ще успеят да запазят здрави отношенията с любимия човек. Не бъдете скромни в желанията си, поемете инициативата и тогава щастието няма да заобиколи вашия дом.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Козирозите наситена и интересна есен. Вие изобщо няма да забележите лошото време на вън, ако се отдадете на мечтания и романтика. Със здравето всичко ще бъде на ред при Козирозите, нито настинки, нито депресии. Жълтото Куче ще ви помогне да започнете свой бизнес, ще установи за вас перспективни връзки и получаването на висока длъжност. За почивка e все още много рано да се мисли, по-добре е Козирозите да нормализират отношенията с конкурентите и да повишат професионалното си ниво.

Хороскопът за 2018 година обещава на Козирозите прекрасен и плодотворен зимен период. Вие ще успеете да намерите достойни партньори и да увеличите доходите. В края на годината на Кучето, Козирозите най-накрая ще започне да планира пътуване и почивка. Изберете мястото заедно с домашните, за да можете да си починете заедно, далече от градския шум. Погрижете се през 2018 година, на всички роднини да им бъдат в ред документите, за да няма неприятности от тази страна при пътуването. Влюбените Козирози ги очаква романтично пътешествие зад граница.

Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва на Козирозите весело и нескучно време. Дори и да се наложи да работите, и ден, и нощ, няма да изгубите позитивното си настроение и напористост. Кучето ще подкрепи упоритите и настойчиви Козирози, като ще направи всичко възможно, да станат любими и уважавани в обществото хора. През 2018 година по-рядко унивайте, по-рядко се оплаквайте и тъжете за нереализираните си планове. Защото, ако Козирозите имат желание, то ще постигнат много без странична помощ.

Хороскопът за 2018 година съветва Козирозите да подхождат отговорно към всичко, което съдбата им подава. Понякога „включвайте“ самоирония и чувство за хумор, за да станете по-самоуверени. Кучето не съветва Козирозите, в личния си живот да бъдат ревнивци и с чувство за собственост. Такова отношение, през 2018 година, само ще отблъсне близкия човек. Не поставяйте меркантилните си интереси над всичко, иначе приятелите и роднините ще ви сметнат за користни и хладнокръвни.

Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Козирозите да бъдат по-отстъпчиви и по-меки, както в службата, така и в семейството. Егоизмът няма да доведе до нищо добро. Много дела ще станат не толкова важни, затова с тях дори няма да е нужно да се занимавате. През 2018 година на Козирозите, които планират кардинални промени в личния живот, ще им бъде необходимо повишено внимание. Не бъдете прекалено взискателни към тези, които ви ценят и ви приемат с всичките ви недостатъци. В любовта трябва да бъдете нежни и учтиви, не скривайте истинските си чувства от избраника/цата. Козирозите трябва да внимават за изказванията си по адрес на роднините, както за своите, така и за тези на брачния си партньор.

Любовен хороскоп за 2018 година за Козирог
Любовният хороскоп за 2018 година предсказва за Козирозите красив любовен роман, за който може само да се мечтае. Вие дори няма да направите нещо особено, за да предразположите към себе си човека, който ви е харесал. Кучето съветва Козирозите да демонстрират пред избраника най-добрите черти на характера си. Обаянието и вашата възпитаност ще ви бъдат от полза в любовните дела.

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Козирозите да отдадат предпочитание на спортни занимания, диета и външния си вид. Спомнете си народната мъдрост: “По дрехите посрещат, по ума изпращат.“. Земното Куче не е свикнало да бъде модерно, но ще помогне на Козирозите да се преобразят външно, да се подстрижат, да посетят козметик и да си изберат стилно облекло. Защото през 2018 година ви предстои доста да ходите по гости, да бъдете на масови мероприятия и да устройвате вечеринки. Запознанствата, които ви струват банални, може да прераснат в любовна връзка.

Козирозите – ергени могат да се срещнат човек, който да им стане надежден приятели и страстен любовник/ца. Вие най-накрая ще срещнете този/тази, които ще тръгнат под ръка с вас през живота. Хороскопът за 2018 година съветва Козирозите да не грешат при избора си на партньор/ка, защото няма да могат да избегнат обидите и разочарованията. Козирозите трябва да се вслушват в сърцето си, а в разума. В чувствата трябва да станете по-лекомислени. И един съвет от Кучето – изключете връзките, които се основават на корист и завист.

Семеен хороскоп за Козирог за 2018 година
Хороскопът за 2018 година на Кучето съветва Козирозите сериозно да се заемат с благоустройството на жилището, ремонт и обновяване на интериора. По-често канете при себе си приятели, веселете се и организирайте купони. Песните и танците ще ви помогнат да се абстрахирате от работния ден и да си починете.

Козирозите ще положат всички усилия и природна мъдрост, за да запазят семейните отношения. Подаръци, сюрпризи и ходене на кино – всичко това ще направи живота по-разнообразен и романтичен. През 2018 година Козирозите ще отрупват съпругата си с рози, стига тя не се сърди. Дори и битовите проблеми ще са му „по мярка“, ако до нещо стои любим и разбиращ човек.

Хороскопът за 2018 година обещава на Козирозите безоблачен семеен живот. Важно е да избягвате стереотипите и еднообразието в отношенията с партньора/ката. Не се очакват проблеми с финансите, затова няма да има поводи за разправии и скандали. Кучето по природа не е ревниво, което и съветва Козирозите да избягват. Доверявайте се повече на съпруга/та, хвалете ги, правете изненади. Между другото, при всяка възможност излизайте сред природата, ходете на театър и организирайте шопинг.

Семейният хороскоп за 2018 година препоръчва на Козирозите, които са заклети ергени, да устроят личния си живот. Всички знаят колко сте старомодни в семейните традиции, но все пак ще се наложи да промените своите възгледи. Още повече, че около Козирозите ухажорите са на тълпи. Семейните Козирози да очакват приятно събитие в годината на Кучето – раждането на дете. Затова, още в началото на 2018 година трябва да се погрижите да укрепите финансовото положение.

Здравен хороскоп за 2018 година за Козирог
Здравният хороскоп за 2018 година съветва Козирозите по-малко да нервничат и страдат, защото психиката им няма да издържи на такова натоварване. Ако не ви е лесно да се справите с раздразнението си, то ходете на фитнес или се заемете с йога. Кучето ще помогне на Козирозите да намерят опитен треньор.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Козирозите излишни килограми и комплекси по отношение на фигурата. Но всичко може да се поправи, ако регулирате храненето, тичате сутрин и посещавате фитнес. Жълтото Куче няма да пропусне възможността да запознае Козирозите с най-добрите диетолози в града. Но, може би, закръглените форми правят Козирозите още по-привлекателни.

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Козирозите да плуват в басейн, да закаляват организма си и да укрепват имунитета. Тогава няма да има проблеми нито със здравето, нито с настроението. Още повече, че сили и енергия, в годината на Земното Куче, Козирозите ще имат предостатъчно. Могат и планини да изкачват, а и на рафтинг могат да ходят. Но не забравяйте да се усмихвате по-често, просто така, от душа. Бодрото разположение на духа ще стане „заразително“, както за околните, така и за мрачния живот на Козирозите.

Хороскопът за 2018 година на Кучето не препоръчва на Козирозите сами да се лекуват, да слушат съветите на бабите и да ходят по знахари. Помнете, че само дипломирани лекари могат да ви излекуват от различни болести. През 2018 година за Козирозите ефективни могат да бъдат различните духовни практики, медитация и упражнения за гръбначния стълб. Само за всичко трябва да знаете мярката и да не прекалявате с дъмбелите и с позата „лотос“!

Кариерен и финансов хороскоп за Козирог за 2018 година
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва за Козирозите съмнително материално положение през февруари и март. Кучето не препоръчва да започвате свой собствен бизнес и да се занимавате с нещо самостоятелно, ако не сте добре подготвени за това. Това се отнася както за парични вложения, така и за оформяне на документи. В началото на 2018 година, семейните Козирози, трябва да планират бюджета и да не отстъпват от него нито крачка.

Хороскопът за 2018 година съветва Козирозите да бъдат по-икономични и рационални в покупките. Жените Козирози трябва да отделят повече внимание на децата и на домакинските въпроси. В средата на годината на Кучето са възможни големи финансови загуби, свързани с лечение или учене на дете. За да не усещат нужда от нищо, Козирозите трябва да работят денонощно, без да си клатят краката и ръцете.

Хороскопът за 2018 година обещава на Козирозите през ноември и декември финансова стабилност и нова перспективна работа. Важно е да не губите самообладание и да не намалявате темпото. Само самоуверените Козирози ще успеят да постигнат всичко, към което са стремили в годината на Земното Куче. А през лятото на 2018 година може пълноценно да си починете и да отидете със семейството си на море.

Ако харесвате това, което правим, присъединете се към нашта страница.

Подобни Публикации