Невероятни факти! Тези сънища подсказват, че трябва да прекратите връзката си!


Здравейте приятели! Сънищата от незапомнени време се разглеждат като предвестници на важни събития. Смята се, че чрез тях получаваме предупреждения за бъдещето си и ако се научим да ги разчитаме правилно, можем да избегнем сериозни опасности.

Съновиденията могат да са насочени не само към професионалния ни живот, но и към личните си преживявания. Те често са свързани с интимния ни свят и чрез тях вътрешния ни глас ни подсказва факти, които се опитваме да скрием от себе си.

Така например някои сънища могат да ви подскажат, че не сте щастливи с човека до себе си, връзката ви е изчерпана и трябва да преустановите това партньорство. Вижте в галерията ни кои са тези съновидения и поразмишлявайте по въпроса. Може би имате нужда от нова любов, която да ви носи повече радост.

1. Гора
Ако насън се видите в гъста гора, от която не успявате да избягате, съновидението може да е знак, че отношенията ви ви карат да се чувствате като затворник. Трябва да се освободите от тях и да продължите напред.

2. Кукла
Ако ви подарят кукла насън, вероятно не се чувствате удовлетворени от половинката си и несъзнателно се оглеждате за нов партньор. Добре е да разчистите сметките си с предишния си любим, преди да се въвлечете в нова афера.

3. Интимност с друг човек
На всеки може да му се случи да сънува, че прави любов с човек, различен от половинката му. Но ако тези сънища започнат да се превръщат в нещо обичайно за вас, определено връзката ви е през разпад.

4. Жълта роза
Този сън подсказва, че сте склонни да изневерите на половинката си. При такъв риск по-добре прекратете тази връзка, преди някой да пострада емоционално.

5. Обувка
Ако видите само една обувка насън, значи се чувствате самотни неразбрани във връзката си. Такива отношения са по-скоро вредни и е желателно да бъдат прекратени.

Източник: http://sanovnik.bg/

Ако харесвате това, което правим, присъединете се към нашта страница.

Подобни Публикации