6 неща, които правят вашата вагина тъжна!

Покажете любов към вашата вагина, като обърнете внимание на някое от тези неща, или поне се опитате да направите „щетите“ по-малки …

Тази чувствителна част ви позволява огромно удоволствие по време на секс, почиства се сама и е готова да промени размера си, когато раждате бебе. Нима не смятате, че е време да обърнете повече внимание на вашата вагина?

Това е списък на нещата, които вагината ви изобщо „не обича“:

1. Велосипед
Смятате ли, че се случвало да изпитате болка, след като карате колело? Тази болка е сигнал от вашата вагина, която ясно ви показва, че сядането на седалката на велосипед, която не е добре тапацирана, притиска нервите и кръвоносните съдове на слабините.

2. Облекло за тренировки
Колкото повече носите дрехи, в които сте спортували, толкова по-бързо бактериите се размножават. Ако бактерията се намира във вагиналния канал, тя може да наруши баланса на микробите, които обикновено живеят там. Затова бързо се преоблечете и отидете под душа.

3. Черешки и шоколадово покритие
Ако вашата фантазия се състои от това да покриват цялото ви тяло със сладолед, шоколад, или сметана, тогава бъдете внимателни и дръжте сладкия сироп далече от интимната си област. Захарта може да предизвика различни инфекции, които със сигурност не искате да получите.

4. Твърде силен сапун
Дори и сапунът може да бъде лош за вагината ви. Гледайте по-малко да го използвате, а ако използвате сапун, той да бъде от тези с по-малък аромат.

Солите за къпане са чудесни за релаксация, но не и за здравето на интимната част, затова правете рядко такива вани.

5. Татуировка
Татуировката близо до вагиналната област може да повлияе повече на влагалището, отколкото си мислите. Татуировката може да предизвика зачервяване и възпаление, а кожата под талията е много чувствителна.

6. Бебешко масло вместо лубрикант
Ако ви се случва вместо лубрикант да поставите бебешко масло, тогава знайте, че вашата вагина изобщо не е „щастлива“. Лубрикантите на основата на масло са доста лепкави и не може просто така да се измият, така че могат да се намират във вагиналния канал по-дълго, отколкото трябва и така да предизвикат инфекция.

Затова избирайте лубрикант на водна основа и силиций.

Източник: http://www.zajenata.bg/

Ако харесвате това, което правим, присъединете се към нашта страница.

Подобни Публикации